Bel ons direct  →  085 21 21 969

Inloggen mijn account →

Doelgroep
Jeugdzorg
Jeugdzorg

Jeugdzorg

Kinderen en jongeren verdienen de best mogelijke start in het leven. WLC Zorgbemiddeling verbindt gekwalificeerde zorgprofessionals met instellingen en gezinnen die ondersteuning nodig hebben binnen de jeugdzorg. Of het nu gaat om begeleiding, therapie, of algemene zorg, wij zorgen dat de juiste expert aan jouw zijde staat.

Gehandicaptenzorg
Gehandicaptenzorg

Gehandicaptenzorg

Ieder mens heeft recht op een volwaardig leven, ongeacht fysieke of mentale beperkingen. Ons netwerk van professionals in de gehandicaptenzorg is klaar om ondersteuning op maat te bieden, van dagelijkse zorg tot gespecialiseerde therapieën.

Psychiatrie
Psychiatrie

Psychiatrie

Geestelijke gezondheidszorg is een vakgebied waarvoor empathie, geduld, en professionaliteit vereist zijn. WLC Zorgbemiddeling brengt organisaties en zorgverleners samen die gespecialiseerd zijn in de psychiatrie, om te zorgen voor een ondersteunende omgeving waarin cliënten kunnen groeien en genezen.

Vervoersdiensten
Vervoersdiensten

Vervoersdiensten voor gehandicapten

Toegankelijkheid en mobiliteit zijn essentieel voor inclusie. Wij bemiddelen in vervoersdiensten die speciaal zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen met een handicap, waarbij veiligheid en comfort voorop staan.